elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

20 anys de presó per a l'home que va violar una dona i la va retenir durant hores en un xalet de Requena

20 anys de presó per a l'home que va violar una dona i la va retenir durant hores en un xalet de Requena
  • La va forçar sexualment diverses vegades i la va amenaçar amb un ganivet i una destral

La Secció Cinquena de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a 20 anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual i un altre de detenció il·legal a un home que va violar una amiga i la va retenir durant hores al xalet de Requena.

L'home no es pot comunicar amb la víctima ni acostar-se a menys de 500 metres del domicili, lloc de treball, estudi o qualsevol lloc on estiga durant el termini d'anys. La sentència li imposa a més a més el pagament d'una indemnització de 17.250 euros per les seqüeles psíquiques i les lesions que va patir la dona.

Els fets van començar la vesprada del 2 de juny del 2020 quan el condemnat va recollir amb el seu vehicle la víctima i van anar junts fins a l'habitatge, on van consumir cocaïna i van beure alcohol.

En un moment determinat, l'home va canviar d'actitud i va començar una discussió amb la víctima i la va insultar, la va colpejar, va amenaçar amb un ganivet i amb una destral i la va forçar sexualment diverses vegades.

La dona va intentar fugir de l'habitatge dues vegades, sense aconseguir-ho perquè el condemnat l'arrossegava de nou a l'interior del xalet. Hores després i durant una nova agressió sexual, la perjudicada va colpejar al cap l'agressor amb una ampolla buida i finalment va poder escapar, nua i malferida, de la casa.

L'agredida, que va ser socorreguda inicialment per un agricultor de la zona fins a l'arribada de les forces de seguretat, va patir múltiples erosions i hematomes a la cara, tòrax i extremitats i li van quedar seqüeles psicològiques. La sentència no és ferma i es pot recórrer davant la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Pujar