elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

San Antonio de Requena construeix els vestuaris del poliesportiu amb 300.000 euros del SOM de la Diputació

San Antonio de Requena construeix els vestuaris del poliesportiu amb 300.000 euros del SOM de la Diputació
  MÉS FOTOS
  San Antonio de Requena construeix els vestuaris del poliesportiu amb 300.000 euros del SOM de la Diputació - (foto 2)
  San Antonio de Requena construeix els vestuaris del poliesportiu amb 300.000 euros del SOM de la Diputació - (foto 3)

  San Antonio de Requena ha construït els vestuaris del seu poliesportiu amb una inversió de 300.000 euros procedent del Pla d'Obres i Serveis Municipals (SOM) de la Diputació de València. Aquesta actuació de millora d'instal·lacions esportives és solament una de les nombroses obres de condicionament i renovació de carrers, carreteres, parcs, jardins i edificis públics que s'han executat amb fons provincials a Requena i les seues pedanies, on la corporació que presideix Jorge Rodríguez ha invertit al voltant de 7 milions d'euros des de l'inici de la legislatura.

  El poliesportiu de San Antonio "és solament una mostra d'aquestes obres pensades per a millorar la qualitat de vida de les persones i que, en aquest cas, permet a les veïnes i veïns de San Antonio practicar esport en les millors condicions possibles, afavorint la pràctica d'hàbits saludables", segons explica el president de la Diputació, que ha visitat les instal·lacions acompanyat pel diputat Bartolomé Nofuentes, l'alcalde de la pedania, José Martínez Valle, i l'alcalde de Requena, Mario Sánchez.

  En paraules de Rodríguez, "hem quadrat el cercle del finançament local amb un increment notable de les transferències directes als ajuntaments, mitjançant ajudes reglades que respecten les decisions d'alcaldes i alcaldesses i els permeten exercir aqueixa autonomia municipal per la qual apostem". D'altra banda, "no volem deixar a ningú en el camí, i per açò és important invertir i garantir els serveis bàsics en els nostres municipis i especialment en els nuclis de població més xicotets, on hem de respectar a les persones que han decidit viure en ells".

  En el cas de Requena i les seues pedanies, Rodríguez ha avançat una inversió prevista d'1.520.000 euros per a enguany, amb 886.000 euros del SOM, 394.000 euros del Pla de Camins, 191.000 euros del Fons de Cooperació Municipal i 50.000 euros per a cobrir danys causats per les pluges.

  En l'històric de la legislatura, la Diputació de Rodríguez ha invertit 3.077.000 euros a Requena entre 2016 i 2017, al que cal sumar 2.620.000 euros del condicionament de l'accés a Campo Arcís en la CV-444 i el reforç del ferm de la CV-391 entre els quilòmetres 0 al 20 a Requena. Aquestes partides, més el milió i mitjà previst per a 2018, eleven les aportacions provincials a Requena fins als 7 milions d'euros.

  L'alcalde de la capital de la comarca, Mario Sánchez, ha agraït a la Diputació "el notable increment de les ajudes en la comarca i en el seu municipi, on s'està demostrant una especial sensibilitat amb els municipis d'interior i les pedanies". Entre aqueixes línies d'ajuda, destaquen els més de 2 milions del SOM, els prop de 800.000 euros del Pla de Camins, i les ajudes del Pla d'Inversions Sostenibles (IFS), que sumen 1.125.000 euros, amb les quals s'han pogut dur a terme obres com la reparació i engegada del centre de dia de Requena, un projecte valorat en 480.000 euros.

  Per la seua banda, l'alcalde de San Antonio, José Martínez Valle, ha celebrat les millores que ha pogut realitzar en el seu municipi amb fons provincials, com els nous vestuaris del poliesportiu, la urbanització de la plaça Don Juan de Austria i el manteniment de serveis bàsics de la pedania.

  Pujar