17 de gener de 2021 17/1/21

Renfe introdueix modificacions en el seu web per a millorar el sistema de venda online de bitllets

Renfe introdueix modificacions en el seu web per a millorar el sistema de venda online de bitllets - (foto 1)

  Renfe ha introduït modificacions en la navegació de la seua pàgina web per a millorar el sistema de venda online de bitllets.

  Aquests canvis en la navegació, que formen part de la transformació de la pàgina web de Renfe, permeten al client accedir a un sistema de venda més intuïtiu, veure totes les opcions de compra (horaris, preus i classes) i triar la que més li interesse.

  L'objectiu és mostrar tota l'oferta disponible en cada tren, amb les característiques de cada classe i tarifa perquè l'usuari tinga una instantània on comparar i triar entre totes les alternatives.

  D'aquesta manera, a partir d'ara es mostren totes les classes disponibles per tren i el preu més barat de cadascuna. En clicar sobre una classe es despleguen totes les tarifes disponibles , i en seleccionar classe i tarifa es mostra amb claredat quins són els seus atributs (elecció de seient, canvis, etc.).

  Renfe va començar el mes de juny passat la transformació de la seua pàgina web estrenant un nou disseny en l'estructura de la informació i en la presentació dels continguts de la seua pàgina. Els canvis, que afecten fonamentalment la informació corporativa i d'utilitat per als viatgers, tenen com a objectiu fer més senzills, visuals i accessibles els continguts.

  Amb aquests canvis, www.renfe.com ha millorat la navegabilitat i la usabilitat de la pàgina respecte a la versió anterior. Al mateix temps, el nou disseny permetrà fer més intuïtiva, senzilla i ràpida la consulta d'informació per als usuaris.

  El nou disseny web s'ha desenvolupat sobre la base de tecnologia que permet personalitzar la informació i els serveis en funció del perfil de cada usuari i viatger, els seus hàbits i les seues preferències, per la qual cosa constituirà una útil eina de relació amb els clients. El nou disseny és ‘responsive’, accessible amb formats adaptats per als diferents dispositius.

  Pujar