elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

REMARASA signa el II Conveni Laboral amb el seu personal

REMARASA signa el II Conveni Laboral amb el seu personal

  El divendres passat REMARASA signa el seu II Conveni Laboral amb una millora dels drets laborals del personal de l'entitat.

  Fins a 2018, REMARASA es regia pel Conveni col·lectiu laboral de residències concertades de la Comunitat Valenciana, però aquest conveni no reflectia la seua correcta aplicació i no regulava l'accés a l'ocupació pública.

  Va ser llavors quan es va signar el primer conveni amb una vigència de quatre anys que enguany es renova amb una millora dels drets laborals del personal de la Residència per a Persones Majors.

  Segons Fran López, alcalde de Rafelbunyol, "aquest conveni suposa el reconeixement al seu esforç, implicació i gran labor exercida durant aquests anys de pandèmia. Volem agrair també la labor de la Comissió Negociadora durant tot aquest temps, conformada pel Comité d'Empresa i el Consell d'Administració de REMARASA, sense la qual no haguera sigut possible".

  Un conveni que permet continuar avançant en els drets laborals del personal de la residència com per eixample la inclusió dels plusos ordinaris en les nostres pagues extraordinàries, rebaixar 89 hores de còmput d'hores anuals i quinze dies més de lliurança a l'any, entre altres millores.

  Pujar