elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol se suma al Dia Internacional de la Llengua de Signes

Rafelbunyol se suma al Dia Internacional de la Llengua de Signes

  La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Rafelbunyol porta a terme ahir el taller "Mans que parlen" amb motiu del Dia Internacional de la Llengua de Signes.

  L'Espai Jove dins de la seua programació juvenil va apropar i donar a conéixer la llengua de signes per a fomentar la inclusió i sensibilització ciutadana.

  "Des de l'Ajuntament volem transmetre entre els i les joves, valors d'inclusió a la vegada que donem ferramentes perquè siga possible" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Amb aquest tipus d'activitats fomentem la curiositat en la joventut i tal vegada creem la necessitat de continuar formant-se i contribuir a una societat més justa i inclusiva" assegura Rosa Azor, regidora de Joventut.

  Sota el lema de "les teues mans tenen molt a dir", ahir els i les joves, d'entre 12 a 21 anys, que van participar en el taller de Llengua de Signes van poder experimentar i conéixer conceptes com dactilològic, dactilològic en palma, colors, dies de la setmana, números, crear el nostre signe, entre molts altres aspectes.

  Pujar