elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol millora les seues instal·lacions municipals

Rafelbunyol millora les seues instal·lacions municipals

  L'Ajuntament de Rafelbunyol inverteix més de 153 mil euros en l'adequació i reforma de les seues instal·lacions municipals amb l'objectiu de millorar els serveis oferits a la ciutadania.

  Amb el començament de curs molt a la vora, Rafelbunyol es prepara per a la posada a punt de la seua Escola d'Adults, millorant les condicions d'accessibilitat, eficiència energètica i acústica de l'edifici.

  Aquesta obra, en la qual s'han invertit 76 mil euros del Pla de Millora d'Espais Educatius de la Diputació de València, donarà una nova imatge a aquest Centre gràcies a la substitució de la fusteria exterior, per una nova d'alumini amb portes i finestres abatibles, un nou cartell retro-il·luminat amb Led que permetrà situar fàcilment l'edifici i la pavimentació de l'aula multiusos, el sòl de la qual es trobava deteriorat.

  L'accessibilitat és un dels elements clau d'aquesta reforma amb l'execució d'una rampa pel carrer Trencat per al fàcil accés de les persones amb mobilitat reduïda. Adequació a la qual se suma la millora de l'eficiència energètica, amb la substitució de la il·luminació interior per panells LED, la insonorització de l'aula d'idiomes i la millora de l'acústica de la resta de classes que facilitarà la comprensió i concentració de l’alumant.

  D'altra banda, l'Ajuntament en el seu afany per posar fi al problema de les inundacions que pateix a causa de situació geogràfica, ha impermeabilitzat la coberta de la Sèquia de Montcada que travessa el nucli urbà, limitant amb edificis d'habitatges i amb edificis municipals com l'Escola de Música o l’Auditori.

  Una important actuació que millorarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la zona, així com la qualitat dels serveis municipals i per a la qual s'han invertit 28.752,99 € del pressupost municipal.

  No obstant això, aquests no són els únics edificis afectats per les pluges. La planta superior del Centre Social i Jutjat de pau hi havia sofrit greus danys impossibilitant l'ús de la planta superior en aquest últim any. Per això, la Regidoria d'Obres i Serveis de l'Ajuntament ha invertit 48.388,43 € en la substitució i condicionament de la coberta de l'edifici per a la represa de l'activitat formativa i associativa en aquest centre.

  Pujar