elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol ja ho té tot llest per donar la benvinguda al Nadal

Rafelbunyol ja ho té tot llest per donar la benvinguda al Nadal
  • Esport, música, teatres nadalencs, tallers, jocs i la tradicional cavalcada dels Reis Mags protagonitzen una agenda variada i plena d'activitats pensada per al gaudi de menuts i majors

MÉS FOTOS
Rafelbunyol ja ho té tot llest per donar la benvinguda al Nadal - (foto 2)

Rafelbunyol ja ho té tot a punt per donar la benvinguda al Nadal amb un ampli programa d'actes que començaran aquest dissabte, 18 de desembre, amb la tradicional Sant Silvestre.

Esport, música, teatres nadalencs, tallers, jocs i la tradicional cavalcada dels Reis Mags protagonitzen una agenda variada i plena d'activitats pensada per gaudir de menuts i majors.

A més, l'Ajuntament posa en valor la importància del suport al comerç local i de proximitat, destacant tots els establiments de la localitat on fer les compres nadalenques.

Demà, més de 300 persones es reuniran a les 19 hores a la Plaça de l'Ajuntament a la marxa de Sant Silvestre per gaudir de l'esport i en què es recomana que els participants vagin disfressats, ja que després de la cursa hi haurà un lliurament de premis a les millors disfresses.

La Sant Silvestre tindrà un recorregut de 1,5 quilòmetres pel centre de la localitat. Aquesta activitat és organitzada per l'Associació contra el Càncer de Rafelbunyol, en col·laboració amb l'Ajuntament.

El diumenge, 19 de desembre, continuaran els actes amb el teatre infantil nadalenc "Tonet, històries i nadales a la llar" a les 17.30 hores al saló d'actes de la Casa de la Cultura.

El dijous 23 de desembre, a les portes de Nit de Nadal, començarà la “Concília el Nadal”. Una activitat organitzada per la regidoria de Joventut per ajudar a la conciliació laboral dels pares i mares durant aquestes dates.

Aproximadament cinquanta nens i nenes participaran als tallers, jocs i activitats d'aquesta particular escola de nadal, posada en marxa amb tot el protocol anticòvid quant a grups bombolla i altres mesures de seguretat davant de la pandèmia.

La programació cultural continua el dimarts 28 de desembre a les 19.30 a l'Auditori amb el tradicional Concert del Nadal de l'Orquestra Simfònica de la Societat Musical La Primitiva.

D'altra banda, el dia 2 de gener l'Auditori tornarà a obrir les portes amb un concert que donarà la benvinguda al nou any de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

Les seues majestats d'Orient visiten Rafelbunyol a la gran cavalcada dels Reis Mags

L'acte més tradicional i multitudinari d'aquestes festes a Rafelbunyol serà la Cavalcada dels Reis Mags, que tornaran a ser ecològics i arribaran amb metro a la localitat.

Les seues majestats agafaran les carrosses per recórrer els carrers de la localitat amb una parada obligada a la Residència de Majors Verge del Miracle, on lliuraran un present a tots i totes les residents, acompanyats per la Banda de Música "La Primitiva".

Ninots, patges reials, coreografies, caramels i il·lusió, ompliran el carrer Magdalena fins a la porta de l'Ajuntament. Després, Melcior, Gaspar i Baltasar trucaran a cada xiquet i xiqueta a l'escenari per recollir el seu regal.

Pujar