elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol amb les famílies nombroses

Rafelbunyol amb les famílies nombroses

    El Ple de Rafelbunyol ha aprovat per unanimitat les bases reguladores per a la concessió d'ajudes a famílies nombroses. Rafelbunyol es converteix, amb aquest acord, en el segon poble de la Comunitat Valenciana en posar en marxa aquest tipus d'ajudes.

    Amb l'objectiu d'ajudar econòmicament a aquestes famílies per les majors despeses que, pel nombre de fills, suporten per al manteniment de les seues necessitats bàsiques, la regidoria de Serveis Socials ha impulsat aquesta iniciativa que s'ha portat a terme juntament amb l'Associació de Famílies Nombroses de Rafelbunyol.

"Volem donar l'enhorabona a l'Associació de Famílies Nombroses de Rafelbunyol pel seu treball i iniciativa. Des de l'Ajuntament no volem que cap veí ni veïna es quede enrere i volem garantir dins de les nostres possibilitats la millor qualitat de vida possible i reduir qualsevol classe de desequilibri econòmic o social" afirma Fran López alcalde de Rafelbunyol.

    Unes ajudes que es distribuiran d'acord amb els següents criteris generals: 250 € per a famílies nombroses de 3 fills o equiparables segons la Llei 40/2003, 275 € per a famílies nombroses de 4 fills i 300 € per a famílies nombroses de 5 o més fills.

    Unes ajudes que podran sol·licitar les famílies amb veïnatge a Rafelbunyol que tinguen la consideració de família nombrosa segons el que es disposa per la Llei de Protecció a les Famílies Nombroses i segons la seua renda, sempre que aquesta renda per càpita dels membres de la unitat familiar o de convivència a la qual pertany la persona sol·licitant no excedisca del percentatge de l'IPREM vigent en el moment de presentació de la sol·licitud.

    Pujar