elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol continua avançant en el projecte InclusEU

Rafelbunyol continua avançant en el projecte InclusEU

  L'Equip de Joves que formen part de l'Equip InclusEU es va reunir ahir a la vesprada amb el Comité Organitzador del Projecte per a treballar en el pròxim viatge a un dels països membres.

  L'Ajuntament de Rafelbunyol continua enfortint el seu equip de treball d'aquest projecte juvenil que lidera al capdavant de 8 ciutats europees i que durant 24 mesos se centrarà en l'intercanvi d'experiències, el diàleg intercultural, el debat i la reflexió conjunta en les diferents trobades internacionals.

  Aquesta ha sigut la primera reunió després de la celebració de les Jornades InlcusEU a Rafelbunyol a principis de març. Una oportunitat que han volgut aprofitar l'alcalde, Fran López, i la regidora de Joventut, Rosa Azor, per a tornar a donar l'enhorabona a les i els joves participants.

  "Només podem donar un enorme gràcies al nostre equip de joves. Elles i ells són la verdadera essència InclusEU. És per això que volem continuar fent cohesió de grup, plantejant-los activitats i obrint-les nous camins perquè d'aquest projecte estem segurs que naixeran molts altres i una gran comunicació i col·laboració entre l'Ajuntament i la joventut", assegura Fran López.

  "Les nostres jornades varen ser tot un èxit, gràcies en gran manera a la joventut de Rafelbunyol. Han deixat el llistó molt alt. Sempre disposats, sempre amb un somriure, han fet que les delegacions visitants se sentiren com a casa, participant en les xarrades i taules redones. Han sigut la millor representació que el nostre poble podia tindre", afirma la regidora de Joventut.

  Durant la reunió es varen tractar importants aspectes com decidir quins dels 32 participants viatjaran a Hongria el pròxim mes de maig, així com informar-los d'altres projectes Europeus dels quals poden beneficiar-se.

  Pujar