21 de gener de 2021 21/1/21

Rafelbunyol comença les seues festes amb activitats esportives

Rafelbunyol comença les seues festes amb activitats esportives - (foto 1)

  La Setmana Esportiva i els campionats de la Setmana del Truc, Parxís i Escacs ja han donat començament a Rafelbunyol. Un avanç de les festes locals que s'iniciaran oficialment aquest divendres.

  Són molts els veïns i veïnes que es donen cita en aquestes populars setmanes, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, preparant-se per a la setmana gran del municipi d'una manera divertida i saludable.

  Durant el dia l'esport és el protagonista, en el Complex Esportiu Paco Camarasa i en la Piscina d'Estiu Municipal es disputaran diferents competicions.

  Una setmana que es desenvolupa en dos torns: un al matí per als xiquets i xiquetes, de fins a 16 anys, i un altre a la vesprada, per a les persones adultes, que enguany han format equip per a competir en totes les modalitats: pàdel, tennis, frontó, raspall, bàsquet, futbol i waterpolo.

  Una popular setmana que enguany celebra la seua quinzena edició amb 290 persones participants: 140 adultes i 50 menors.

  A boca de nit, l'esport se substitueix pels jocs de taula. A partir de les 21 hores, en la plaça de l'Ajuntament, el parxís, el truc i els escacs prenen el relleu de les activitats esportives. Una competició que enguany reuneix a quasi 360 participants de totes les edats.

  El lliurament de premis a qui guanye cadascuna de les competicions tindrà lloc el pròxim 28 d'agost, a les 19:30 hores enfront de l'Edifici Consistorial.

  Pujar