elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol comença la seua Setmana de l'Activitat Física i de la Salut

Rafelbunyol comença la seua Setmana de l'Activitat Física i de la Salut
  MÉS FOTOS
  Rafelbunyol comença la seua Setmana de l'Activitat Física i de la Salut - (foto 2)

  Hui ha començat la Setmana de l'Activitat Física i de la Salut, organitzada per les regidories d'Esports i Salut de l'Ajuntament de Rafelbunyol, que tindrà lloc entre el 3 i el 6 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

  Una iniciativa posada en marxa amb l'objectiu de conscienciar a la població dels beneficis de l'activitat física per a la salut a través de diverses activitats aptes per a totes les edats.

  La primera activitat serà aquesta vesprada, a les 16 hores, on els jugadors i jugadores que ho desitgen podran participar en un Torneig de Petanca, a la pista de petanca de la Residència Municipal.

  Conscients dels beneficis que proporciona caminar per a la nostra salut, tals com la millora de la circulació, evitar l'obesitat o prevenir l'aparició de diabetis, s’ha organitzat, en col·laboració amb el Centre de Salut local, “Camina cap a la salut". Una activitat que comprèn dues sessions on es faran passejos saludables per Rafelbunyol que conclouran amb exercicis de tonificació al parc de la Senyera.

  La primera ruta serà demà i la segona el divendres, 6 d’abril, ambdues de 9:30 a 11 hores amb eixida des del Centre de Salut.

  Per últim, el dijous, 5 d’abril, a les 19 hores en la sala d’audiovisuals de la Casa de la Cultura tindran lloc tres xarrades relacionades amb l’esport i la salut.

  La primera serà “Com alimentar-se abans, durant i després de la competició” a càrrec del Centre Bon Karma de Rafelbunyol, seguida de “Com afrontar la competició” a càrrec del ponent David Llopis, psicòleg del Llevant UD i per últim “Com abordar un accident esportiu” a càrrec dels especialistes Ángel Camarasa i Juanjo Salguero.

   

  Pujar