elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol celebra la II Trobada de Clubs de Lectura de la Línia 3 del Metro

Rafelbunyol celebra la II Trobada de Clubs de Lectura de la Línia 3 del Metro

  Rafelbunyol celebra la II trobada comarcal de clubs de lectura, organitzada per les Biblioteques de la Línia 3 del Metro, a la Casa de la Cultura.

  Aquest divendres se celebrà aquesta trobada de clubs de lectura amb la participació d'Albalat dels Sorells, Museros, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Meliana, Alboraia, Foios i Rafelbunyol.

  "Aquesta iniciativa evidencia la importància de les biblioteques als nostres pobles com a espais que garanteixen l'accés a la cultura cada dia i amb activitats per a totes les edats. El fet que, a més s'haja creat una associació de Biblioteques dels pobles de l'Horta Nord que comparteixen la Línea 3 de Metro dona compte de la seua potència cultural" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Agraïm als bibliotecaris i bibliotecàries les activitats que connecten als lectors i lectores amb autors i autores. Amb propostes com la trobada, fomenten la relació amb lectors i lectores d'altres pobles i la creació d'una relació més estreta amb l'escriptor o escriptora i amb el seu procés creatiu" assegura Alicia Piquer, regidora de Cultura.

  La segona trobada de Clubs de Lectura de l'Horta Nord va consistir en un encontre amb l'escriptor Lorenzo Delgado Santos, autor d' "Alma", guanyadora de la VI Edició del Premio Nacional de Novela Ateneo Mercantil de Valencia qui després una breu xarrada va establir un diàleg al voltant de la novel·la amb lectors i les lectores assistents.

  Pujar