elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol celebra la setmana de la infància

Rafelbunyol celebra la setmana de la infància

  Amb motiu de la commemoració, el 20 de novembre, del Dia Internacional dels drets de la Infància i Adolescència, l'Ajuntament de Rafelbunyol ha organitzat una sèrie d'activitats amb l'objectiu de visibilitzar el seu compromís amb aquest sector poblacional.

  Rafelbunyol està immers en un procés imparable de participació en l'àmbit de la infància i l'adolescència amb l'aprovació del Pla d'Infància, el treball diari del CLIA (Consell Local de la Infància i l'Adolescència) per la dinamització de la joventut local, l'obtenció del títol de "Ciutat Amiga de la Infància" per UNICEF i la propera obertura de l'Espai Jove, entre altres grans assoliments.

  "Rafelbunyol som una "Ciutat Amiga de la Infància" i això ho hem de demostrar diàriament. Raó per la qual hem aprofitat aquesta celebració per a portar a terme la sessió anual del CLIA i la inauguració de la instal.lació de les plaques amb la certificació d'UNICEF, el divendres 19 de novembre" afirma Rosa Azor, regidora d'Infància i Joventut. "A més, en les pròximes setmanes podrem obrir el nostre "Espai Jove Rafel", el primer centre únicament destinat a la joventut a la història de Rafelbunyol".

  Juntament amb aquests actes, hem programat un espectacle de dansa urbana el dijous 19 per a l'alumnat de l'IES a l'Auditori Municipal i una campanya a través de les xarxes socials sobre els drets de la infància amb un missatge conjunt dels i les membres del CLIA i l'alcalde de la localitat, Fran López.

  Per la seua banda, l'alcalde, destaca que "volem una joventut i infància activa, participativa i defensem el compliment dels seus drets. Per això, treballem per donar-les veu i per fer front a l'exclusió i la vulnerabilitat de les xiquetes i xiquets amb ajudes econòmiques escolars i extraescolars, programes de suport i ajuda psicopedagògica, ajudes al transport per a estudiants, entre altres"

  Pujar