19 de gener de 2021 19/1/21

Cs de Rafelbunyol aconsegueix unanimitat per a millorar l'accessibilitat de parcs i edificis públics

Cs de Rafelbunyol aconsegueix unanimitat per a millorar l'accessibilitat de parcs i edificis públics - (foto 1)
  • García Botet: “Hem de fomentar la integració real de les persones amb diversitat funcional i adaptar el municipi a la normativa vigent”

Ciutadans (Cs) aconsegueix unanimitat “per a millorar l'accessibilitat de parcs i edificis públics”, ha explicat el seu portaveu, Asunción García Botet, qui ha concretat que “es tracta de dues mocions encaminades a un mateix fi: fer de Rafelbunyol un poble integrador”.

Segons l'edil de Cs, “en la nostra població s'actua fa anys fora dels terminis establits pel Reial decret que regula l'adaptació dels immobles públics”. Per això, ha destacat, “urgeix un pla municipal d'actuació per a garantir l'accessibilitat universal. “Hi ha una sèrie d'immobles adaptats, però queda molt per fer”, ha advertit.

Pel que fa als parcs, ha informat, “sol·licitem que s'incorporen, al costat dels ja existents, nous elements de jocs específics que s'adapten a les necessitats de xiquets i xiquetes amb diversitat funcional”. A més, ha concretat, “demanem que s'impulse i promoga la inclusió social per a afavorir la comunicació i la interrelació social dels xiquets, familiars i cuidadors amb la resta de persones”.

Finalment, ha argumentat, “en Cs Rafelbunyol estem molt sensibilitzats amb aquest tema”. “Hem de fomentar la integració real de les persones amb diversitat funcional”, ha defensat, al mateix temps que ha subratllat que “aquestes mocions són el granet d'arena de Cs per a commemorar hui el Dia Internacional de Persones amb Discapacitat”. 

Pujar