elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Primers resultats de l'esmorzar de persones majors de Rafelbunyol

Primers resultats de l'esmorzar de persones majors de Rafelbunyol

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha escoltat a les persones majors de la localitat i ha posat solució a una de les seues demandes ciutadanes: la tornada del ball del diumenge.

  En la reunió participativa, celebrada a principis de mes i a la qual van assistir més de 50 persones, la mateixa gent gran decidí en què destinar enguany els 10.000 € reservat per a activitats a aquest col·lectiu poblacional: una de les iniciatives guanyadores dels Pressupostos Participatius Socials de Rafelbunyol 2021-2022.

  "Ha sigut demanat i fet. L'Ajuntament va prendre nota en la reunió de totes les propostes debatudes per a portar a terme les més demanades durant aquest 2022. El ball del diumenge va ser una de les més votades i ens alegra dir que ja és una realitat" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "La posada en marxa d'aquesta proposta ciutadana es mostra del fet que la voluntat popular és escoltada, perquè el que es proposa i vota als pressupostos participatius, el Consistori el porta a terme" declara Antonia Romero, regidora de Benestar Social.

  Un ball que tindrà lloc des d'aquesta setmana, tots els diumenges, de 18 a 20 hores en la Llar del Jubilat.

  Pujar