elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentació del llibre "Kamikaze de Versos"

Presentació del llibre "Kamikaze de Versos"

  La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol, en la seua aposta per donar suport a als escriptors i escriptores locals, presentà el passat divendres el llibre "kamikaze de Versos" del poeta local Francisco José Lozano Salcedo a la Biblioteca Pública Municipal.

  Es tracta del primer llibre d'aquest veí de la localitat amb escrits d'amor, desamor, família, somnies i anhels els quals, en to despreocupat i proper, recullen situacions quotidianes, de vegades reials, de vegades imaginades, amb les que convivim.

  Rafelbunyol continua incrementant la seua llista d'escriptors i escriptores locals. Ja són sis els llibres presentats d'autoria local des de l'obertura de la nova Biblioteca Pública Municipal.

  Per a la regidora de Cultura, Alícia Piquer "és una fortuna tindre tanta producció literària local, és senyal de fortalesa, d'un veïnat que s'estima la lectura i potser també d'un entorn que afavoreix la recreació".

  L'acte, a més, es va aprofitar també per a rendir homenatge al poeta valencià i últim Premi Cervantes, Francisco Brines, que va morir dijous passa’t.

  Pujar