elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

I Premis Poble de Rafelbunyol

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha posat en marxa la primera edició dels seus Premis Poble de Rafelbunyol. Una manera d'homenatjar els i les ciutadanes, col·lectius i institucions que han destacat en algun àmbit i que han contribuït amb el seu treball a fer un poble millor.

  Un certamen que enguany es dedicara a reconéixer la tasca d'aquelles persones que contribuïren que la incidència de la COVID-19 al nostre poble fora menys significant i en alguns casos menys dolorosa per a molts veïns i veïnes.

  "Per a mi és un sincer orgull ser l'alcalde d'un municipi on la solidaritat, l'empatia i l'ajuda a les persones que ho necessiten són alguns dels valors comuns que ens caracteritzen com a rafelbunyolers i rafelbunyoleres. Des del Govern Municipal creiem que aquestes persones no podien quedar-se sense el reconeixement públic que mereixen" afirma Fran López.

  L'acte d'entrega dels guardons se celebrarà el pròxim 7 d'octubre, a les 19 hores, a l'Auditori Rafelbunyol, en una gala dins de la programació del Dia de la Comunitat Valenciana, ja que apel·la a la identitat de poble.

  Els i les premiades, que de seguida rebran la seua invitació, són de la més diversa índole: des d'agricultors, membres de forces i cossos de l'Estat, personal tècnic, fins a mitjans de comunicació, passat pel veïnat que desinteressadament va col·laborar fent mascaretes o portant medicaments a les persones malaltes.

  Pujar