elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 500 persones participaren ahir en el Dia de la Bici

Més de 500 persones participaren ahir en el Dia de la Bici

  Més de 500 persones van participar ahir diumenge, 07 de maig, en la XV Edició del "Dia de la Bici", organitzada per les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol per a commemorar el Dia Mundial de la Bicicleta.

  526 ciclistes de totes les edats van participar ahir en el tradicional "Dia de la Bici", un dels actes més populars del municipi. Un èxit d'assistència que es deu a la participació no solament els veïns i veïnes de la localitat sinó també aficionats a la bicicleta vinguts de tota la comarca.

  La iniciativa, concebuda com una activitat en família, en la qual tothom pot participar sense importar l'edat, va consistir en una xicoteta ruta amb bicicleta per la localitat que va acabar amb una gran festa en el parc Ausiàs March on tots els participants van gaudir d'un esmorzar i de múltiples activitats per als i les més joves.

  La Ruta del "Dia de la Bici" va començar a les 9:00 hores des de la plaça de l'Ajuntament, quan l'alcalde de la localitat i regidor d'Esports, Fran López va donar el tret d'eixida a la marxa.

  Després de la realització de dues rutes, una més curta per a les i els més xicotets i una altra de major durada per a les i els adults, el grup va arribar al parc on van arreplegar l'esmorzar consistent en peces de fruita per cortesia de Fontestad, Snakium de Velarte, empreses col·laboradores de l'esdeveniment.

  Conclòs l'esmorzar, els més xicotets i xicotetes de la casa van gaudir de diversos tallers de manualitats i pintacares, així com de l'espectacle familiar de la companyia Baraka-Circ, que combinava les disciplines pròpies del circ (malabars, equilibrisme, foc,..) amb la percussió de una batukada.

  Per últim, entre tots i totes les participants es va sortejar una bicicleta, una iniciativa de la Bona Taula i el Bar Toni de la localitat.

  Pujar