elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Rafelbunyol contracta a 4 persones pel programa Ecovid

L’Ajuntament de Rafelbunyol contracta a 4 persones pel programa Ecovid

  Ahir començaren a treballar 4 noves incorporacions a la plantilla de l’Ajuntament de Rafelbunyol, contractades mitjançant el programa d’ocupació Ecovid.

  Un programa, posat en marxa amb la col·laboració de la  Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per a la contractació de persones desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada de la COVID-19.

  “Des de l’Ajuntament no volem que ningú es quede enrere. Sabem que aquesta pandèmia està afectant molts àmbits productius i a moltes famílies treballadores. La nostra voluntat és atacar aquesta situació i per això sol·licitarem i posarem en marxa tots els programes, ajudes i subvencions als que puga’m adherir-nos” declara Fran López, alcalde de la localitat.

  El programa, pensat per a persones de més de 30 anys en situació de desocupació a causa de la COVID- 19, es va demanar en els perfils de treball més amples possibles, dins dels llocs d’ocupació de l’Administració Local, per a incloure a la quantitat  més gran de població en aquesta situació.

  Així, aquestes noves 4 incorporacions, treballaran com a personal de neteja, peons i peones de serveis múltiples i en la jardineria.

  Pujar