elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Rafelbunyol commemora el Dia Internacional del Voluntariat de Protecció Civil agraint l'esforç i gran tasca de l'Agrupació Local

L'Ajuntament de Rafelbunyol commemora el Dia Internacional del Voluntariat de Protecció Civil agraint l'esforç i gran tasca de l'Agrupació Local - (foto 1)

  L'Ajuntament de Rafelbunyol es va afegir ahir, 1 de març, a la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat de Protecció Civil amb un acte de reconeixement públic a l'esforç i la gran tasca que han portat a terme, especialment des de l'aparició de la covid-19.

  "Volem aprofitar, aquesta data tan rellevant per al nostre cos de Protecció Civil, per a tornar a agrair-les el seu treball en benefici del municipi, especialment des que va començar la pandèmia. Han estat sempre que se li ha necessitat i la seua tasca ha sigut imprescindible" començava dient l'alcalde Fran López al començament de l'acte.

  La sala d'exposicions de la Casa de la Cultura es va engalanar per a rebre a tots i totes les membres de l'Agrupació Local de Protecció Civil. Amb tot l'Equip de Govern de Rafelbunyol present, l'alcalde entregà un diploma i la insígnia municipal a cadascun i cadascuna de les voluntàries com a mostra d'agraïment i suport del treball realitzat per l'equip de Protecció Civil durant l'últim any.

  Actualment, una vintena de voluntaris i voluntàries formen part d'aquesta agrupació d'edats i professions molt dispars unides per la vocació de servei i les ganes d'ajudar a la ciutadania.

  "Han dut a terme nombroses tasques per a millorar la qualitat de vida del nostre veïnat. Repartiment de menjar, vigilància, acompanyament i control d'aforament, han participat activament de campanyes de sensibilització i sempre hi han respost amb disposició i ganes davant qualsevol petició municipal amb disposició a col·laborar. L'Ajuntament de Rafelbunyol està molt orgullós de comptar amb aquest equip i desitgem que se siguen formant i creixent perquè sempre puguen comptar amb ell" afegia l'alcalde en la cloenda de l'acte.

  Pujar