elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Confirmats sis casos de coronavirus en una empresa càrnica valenciana

Confirmats sis casos de coronavirus en una empresa càrnica valenciana
  • Segons CCOO, sis treballadors han donat positiu i s'ha aïllat a tots els que han estat en contacte amb ells

Sis treballadors d'una empresa càrnica de Rafelbunyol han donat positiu en coronavirus després de sotmetre's a un test el passat 17 de juny. Així ho han confirmat des de la secció sindical d'aquesta empresa a elperiodic.com, que detallen que es va fer test a unes 200 persones d'aquesta empresa, dedicada a productes derivats de pollastres i conills. A més, també es van realitzar test el dia 18 encara que els resultats dels mateixos encara no es tenen.

El brot ha sigut detectat a temps, explica Nuria Lázaro, representant de la federació d'Indústria de CCOO, a aquest digital. I la rapidesa en la detecció ha sigut gràcies a la coordinació entre Sanitat, sindicats i direcció de l'empresa: “Sanitat es va posar en contacte amb l'empresa per a realitzar els test i nosaltres transmetem la preocupació dels empleats ja que han estat treballant durant tota la quarantena. L'empresa ha actuat bé”, asseguren des del sindicat i afigen a més que això ha contribuït al fet que els empleats estiguen més tranquils ja que s'estan garantint les mesures de seguretat “rigorosament”.

Tests en empreses càrniques valencianes

No és l'única empresa en la qual Sanitat ha realitzat tests per a controlar l'expansió del coronavirus, confirma Nuria Lázaro: “En algunes més s'han fet tests perquè són empreses que han estat treballant durant tota la pandèmia”. De fet, el control en aquests casos és vital per a evitar que es produïsquen casos com el rebrot d'una empresa càrnica alemanya amb més de mil contagiats. En aquesta de Rafelbunyol treballen actualment unes 500 persones.

Pujar