elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un sol brot en una empresa de Rafelbunyol deixa 31 persones contagiades

Arxiu realització PCRs
Arxiu realització PCRs
  • La localitat només tenia catorze casos actius fins aquest nou focus

La Conselleria de Sanitat ha confirmat cinquanta nous brots a la Comunitat Valenciana en l'última jornada. El més gran de tots i que més preocupa és un focus en una empresa de Rafelbunyol que ha deixat 31 persones contagiades de moment.

La xifra és molt alta i més si es compara amb els casos actius que tenia ara mateix el municipi, catorze segons la informació oficial. De fet, des que va esclatar la pandèmia, Rafelbunyol ha registrat 191 casos i tres morts.

Aquest nou brot el coneixem el mateix dia en què es constata una pujada important dels contagis per covid a la Comunitat Valenciana. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat 2.841 nous contagis de coronavirus.

A més, la conselleria que dirigeix ​​Ana Barceló ha notificat 50 nous brots a Benicarló, Oriola, Algemesí, Rafelbunyol, València, Castelló, Moncofa, Sagunt, Pego, Utiel, Requena, Callosa de Segura, Xàtiva, Cox, Carcaixent, Alcoi, Sogorb, Teulada, Llanera de Ranes, Montcada, Albaida, l'Ènova, Gata de Gorgos, Benaguasil, Castalia i Burjassot.

D'altra banda, s'han registrat 38 morts per coronavirus des de l'última actualització, de manera que el total de defuncions és de 2.651 persones.

Pujar