elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 3000 persones segueixen el canal d'informació municipal de Rafelbunyol via whatsapp

Més de 3000 persones segueixen el canal d'informació municipal de Rafelbunyol via whatsapp

    Actualment, són 3010 persones de la localitat subscrites a Inforafel, el canal d'informació municipal via whatsapp, és a dir, més de terç dels veïns i veïnes utilitza aquest servei de distribució de notícies.

    El servei no para de créixer i ja dóna cobertura al 33% de la ciutadania, tenint en compte que Rafelbunyol té una població d'entorn a 9000 habitants, de la qual caldria descomptar menors i persones d'avançada edat. Mitjançant Inforafel, reben informació municipal directa (bàndols, activitats, períodes de pagament, informació puntual d'emergències, talls de vies públiques o de subministres, o terminis de gestió) a més de ser un servei per al teixit associatiu que informa la localitat de les seues activitats.

    “La manera de relacionar-nos amb la ciutadania és ara més pròxima i contínua gràcies a la utilització de les xarxes socials com a canals de difusió i comunicació. La nostra població és un veïnat actiu, amb ganes de participar i involucrar-se en els assumptes municipals, la qual cosa es tradueix en un augment de persones interessades en els nostres canals d'informació” assenyala la regidora de Comunicació, Alicia Piquer.

    “Més notícies, més transparència, més fotos, més esdeveniments, més participació, més difusió i més proximitat que provoquen major adhesió de la població a la comunicació pels mitjans digitals. Aquesta manera de relacionar-nos amb els veïns i veïnes acosta l'Ajuntament a la ciutadania i el posa de manera clara al seu servei, la qual cosa per descomptat no exclou a l'Administració de l'ús de les vies tradicionals d'interlocució” afig Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

    La resta de xarxes socials de l'Ajuntament (Youtube, Instagram, Twitter i Facebook) són un altre clar exemple d'aqueixa participació ciutadana, creixent diàriament i amb una resposta molt positiva per part dels veïns i veïnes. En concret, 5.102 persones segueixen el Facebook de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

    Donar-se d'alta en Inforafel

    Per a subscriure's només cal enviar la paraula ALTA al 626774663 indicant Nom i Cognoms, així com registrar aqueix número entre els seus contactes ja que si no es realitza no podran rebre les diferents informacions.

    Aquest canal funciona a través de llistes de difusió. Les persones destinatàries no saben a qui més s'ha enviat aqueix mateix missatge i, per tant, no es poden comunicar entre elles, preservant en tot moment la protecció de les dades de les persones usuàries.

    Pujar