elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 90 estudiants han rebut ajudes de l'Ajuntament per a transport

    L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria de Joventut, que dirigeix Consue Campos, ha concedit 90 ajudes per al transport a joves estudiants del municipi per a aquest curs, 2017-2018. Es tracta d'ajudes econòmiques complementàries que estan destinades a aquelles i aquells joves de 16 a 25 anys que han de desplaçar-se a centres educatius situats fora del municipi per a realitzar els seus estudis d'ensenyaments de caràcter reglat no obligatori.

    Amb aquesta convocatòria, l'equip de govern compleix amb un altre dels compromisos assumits i amplia l'oferta d'ajudes ja existents amb l'objectiu de contribuir a la formació de les i dels joves de Quart de Poblet i de col·laborar amb l'esforç econòmic que els seus estudis suposen tant per a les seues famílies com per a ells mateixos.

    En aquest sentit, els i les estudiants del municipi tenen la possibilitat també d'accedir a una de les beques del programa de pràctiques formatives, que integra el Pla d'Ocupació Jove (estudiants, titulats, postgraduats i becats Erasmus) o la participació en programes com La Dipu Et Beca. Prop de 600 joves s'han beneficiat d'aquesta oferta des de la seua posada en marxa en 2012.

    A més, l'Ajuntament ofereix ajudes a l'estudi per a joves que estan cursant Batxillerat i Cicles Formatius, Música i Dansa, estudis universitaris, màsters, així com Premis al Mèrit i a l'Esforç Acadèmic, que sumen prop de 100.000 euros per curs.

    Pujar