elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quart de Poblet continua exportant la Passejà i el seu patrimoni cultural

Quart de Poblet continua exportant la Passejà i el seu patrimoni cultural
  • L'Ajuntament participa en la I Fira Turística Comarcal de la Mancomunitat de l'Horta Sud

MÉS FOTOS
Quart de Poblet continua exportant la Passejà i el seu patrimoni cultural - (foto 2)
Quart de Poblet continua exportant la Passejà i el seu patrimoni cultural - (foto 3)

L'Ajuntament de Quart de Poblet, des de l'àrea de Turisme que dirigeix la regidora Cristina Mora,  ha participat en la I Fira Turística Comarcal  impulsada per la Mancomunitat de l'Horta Sud que s'ha celebrat el 26 d'octubre a Picanya. D'aquesta manera, el Consistori continua apostant per mostrar la riquesa del patrimoni cultural del municipi i les seues tradicions, igual que ho va fer en la passada Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana.

En aquesta cita Quart de Poblet va comptar amb un espai propi en el qual es va proporcionar informació sobre els esdeveniments culturals i turístics del municipi i es va mostrar i va explicar la Passejà a totes les persones interessades que es van acostar al lloc. Per a això es van repartir fullets informatius sobre les diferents activitats que es duen a terme en el municipi i sobre els llocs d'interés turístic que alberga Quart, com la Cisterna, el centre cultural El Casino o la Casa de la Cultura.

A més, el regidor d'Hisenda i Economia, Bartolomé Nofuentes, va fer una presentació de la Passejà en la qual va posar en valor la tradició i el patrimoni cultural que representa aquesta festivitat, que ha sigut declarada d'interés turístic provincial. Com a acte de clausura d'aquesta fira, passades les nou de la nit, "Els Amics de la Passejà" van realitzar una mostra del que és la festa del 9 de juny en honor a San Onofre, amb rodes de focs artificials i coets.

Des de l'àrea de Turisme s'han mostrat molt satisfets per la participació en aquesta fira, titllant-la d'èxit, ja que més d'un centenar de persones es van parar en l'estand de Quart de Poblet per a conéixer més sobre el municipi i els seus esdeveniments.

Aquesta I Fira Turística Comarcal, sota l'etiqueta #HortaSudPropDeTu, ha suposat un important aparador per als municipis de la comarca, en el qual cadascun d'ells ha pogut mostrar el més destacat de la seua artesania, gastronomia, cultura, espais naturals o esports.

Pujar