elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quart de Poblet celebra el Dia Mundial Del Teatre amb una programació especial

Quart de Poblet celebra el Dia Mundial Del Teatre amb una programació especial
  • El municipi ha preparat diferents activitats culturals i artístiques per a gaudir en familia

MÉS FOTOS
Quart de Poblet celebra el Dia Mundial Del Teatre amb una programació especial - (foto 2)

Quart de Poblet se suma a la celebració del Dia Mundial del Teatre amb una gran varietat de propostes per a totes les edats. La commemoració d'aquest dia busca fomentar la cultura teatral i promoure la importància del teatre en la societat com a mitjà d'expressió artística i eina per al canvi social.

El punt de partida tindrà lloc el dissabte 25 a les 11h amb una visita teatralitzada pel municipi realitzada per l'Escola de Teatre de Quart de Poblet. Per a continuar passant un dia en família, es duran a terme els tallers infantils de 11:30h a 13h i la classe oberta d'expressió a les 12h. El punt final del dia el posarà la lectura el manifest del Dia Mundial del Teatre, que serà a les 13h. Totes aquestes activitats es realitzaran en l'exterior de la Biblioteca Municipal Enric Valor de Quart de Poblet.

D'altra banda, el diumenge 26 es presentaran dues obres teatrals familiars a les 11:30h en el Centre Cultural El Casino, “La bella no durmiente” de Grup Quadrilla i “Pasarela Edumoda” de Grup Tropa, totes dues amb entrada lliure. A la vesprada, els més xicotets podran gaudir a l'Auditori Molí de Vila de “Loo”, un teatre gestual i visual que va ser reconegut en 2017 amb el premi FETEN al millor espectacle per a primera infància i en 2016 amb el premi Dragón de Oro al millor espectacle infantil. Aquest teatre infantil tindrà dues sessions, a les 17h i a les 19h.

Aquests esdeveniments i activitats tenen com a objectiu fomentar la creativitat i la cultura, així com oferir una oportunitat als amants del teatre per a connectar-se i gaudir d'aquest art junts. L'Ajuntament de Quart de Poblet convida a tota la comunitat a sumar-se a aquesta celebració i gaudir de la màgia del teatre en un cap de setmana que promet ser inoblidable.

Pujar