elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ONU ampliarà la seua base a València amb 750 empleats més a final de 2023

L'ONU ampliarà la seua base a València amb 750 empleats més a final de 2023
  • Les instal·lacions de Quart de Poblet aspiren a convertir-se en un vertader campus digital de l'ONU i en una referència mundial en ciberseguretat i serveis digitals

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha reunit aquesta vesprada amb el ministre d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, José Manuel Albares.

En la trobada, Puig i Albares han tractat entre altres temes, la projecció internacional de la de la Comunitat Valenciana, amb projectes com la Gigafactoria de Volkswagen, l'alça del turisme i sobretot les institucions internacionals que s'han instal·lat en la Comunitat.

El Ministre ha confirmat al President Puig que la base de l'ONU a València tindrà més de 750 empleats a final d'enguany, que les instal·lacions s'amplien, 12.000 metres quadrats més i una inversió de 25 M€

Hub tecnològic de l'ONU

La base ONU Quart s'està convertint en el Hub tecnològic i les instal·lacions aspiren a convertir-se en un vertader campus digital de l'ONU i en una referència mundial en ciberseguretat i serveis digitals.

Aquesta aposta per la base de València ha suposat que UNICEF i la OIM (Organització Internacional de Migracions) ja han començat a traslladar als seus departaments de computació personal.

La base valenciana preveu continuar creixent a mesura que aquest organisme internacional incorpore la digitalització i la intel·ligència artificial al desenvolupament humà a la recerca del manteniment de la pau i la seguretat internacionals.

Pujar