13 de novembre de 2019 13/11/19

L'Ajuntament lliura les beques municipals a 26 estudiants universitaris i de màster

L'Ajuntament lliura les beques municipals a 26 estudiants universitaris i de màster - (foto 1)

  L'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, acompanyada per la regidora d'Educació, Cristina Mora, va lliurar anit les beques a estudiants universitaris i les primeres a estudis de màster, atorgades per l'ajuntament. En

  total, han sigut 26 les persones beneficiades per aquestes ajudes, que superen els 15.000 euros. L'Ajuntament concedeix també beques a xics i xiques que participen en el projecte europeu Erasmus com a complement per a les despeses de la seua formació fora d'Espanya.

  En total, les ajudes municipals des d'Educació Infantil a la Universitat, inclosos els estudis de música i dansa i de màster oficials, concedides el curs passat superen els 200.000 euros. En aquests moments, i fins al dia 16 de novembre, la Regidoria de Joventut, que dirigeix Consue Campos, té oberta també una convocatòria d'ajudes per a transport, dirigida a joves estudiants de Quart de Poblet.

  Paral·lelament a aquests programes, el Pla per a l'Ocupació Jove contempla beques formatives remunerades per a estudiants, que treballen durant tres mesos en departaments municipals, obtenint d'aquesta forma una ajuda per a costejar els seus estudis i una experiència que incrementa les seues opcions d'inserció laboral.

  ocultar
  L'Ajuntament lliura les beques municipals a 26 estudiants universitaris i de màster
  Pujar