elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament estén Cinema a la Fresca al Poliesportiu, al parc sant Onofre i al barri sant Jerònim

L'Ajuntament estén Cinema a la Fresca al Poliesportiu, al parc sant Onofre i al barri sant Jerònim

    L'Ajuntament de Quart de Poblet ha estés les projeccions del programa "Cinema a la Fresca" a diferents punts del municipi, amb l'objectiu de facilitar la participació de més persones. D'aquesta forma, són tres les ubicacions: Parc Sant Onofre, Parc Poliesportiu i Barri Sant Jerònim. En total, són cinc les pel·lícules triades, que s'exhibiran entre el 27 de juliol i el 24 d'agost, totes a les 22. 30 hores.

    Segons el programa previst, en el poliesportiu es projectaran "La La Land" el 27 de juliol i "Wonder Woman" el 3 d'agost. Per al Parc Sant Onofre s'han reservat "Su mejor Historia" el 10 d'agost, "Spider-Man: Homecoming" el 17 d'agost i "Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas" el 24 d'agost. Pel que fa al Barri Sant Jerònim, la pel·lícula triada és "La La Land" i la sessió es farà el dissabte 28 de juliol.

    L'Ajuntament disposarà cadires per als assistents, amb un nombre de places limitat. No obstant això, està permés que s'utilitzen cadires pròpies. Per a l'elaboració d'aquest programa s'ha tingut en compte els suggeriments presentats per la ciutadania, que demandava algun tipus d'activitat d'oci, lúdica o cultural organitzada per l'Ajuntament.

    En compliment de l'article 15 de la vigent Llei del Cinema, han de projectar-se llargmetratges amb almenys 12 mesos d'antiguitat des de la seua data d'estrena a Espanya. S'ha optat per pel·lícules que s'ajusten al perfil de públic familiar.

    Pujar