elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament acosta l'alumnat dels instituts al procés de busca d'ocupació 

L'Ajuntament acosta l'alumnat dels instituts al procés de busca d'ocupació 
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament acosta l'alumnat dels instituts al procés de busca d'ocupació  - (foto 2)

  El Centre d'Ocupació i Desenvolupament (CED), dependent de la Regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica, que dirigeix Juan Medina, ha posat en marxa el programa "Encuentra Jobs", que acosta l'alumnat dels centres educatius del municipi al procés de busca d'ocupació. S'ha iniciat amb una xarrada per part de personal del CED als i les estudiants de Formació Professional Bàsica de Jardineria de l'IES Riu Turia i, posteriorment, es desenvoluparà amb altres centres del municipi, donat el seu gran acolliment.

  L'activitat s'ha plantejat com una Gymkana Interactiva, on l'alumnat haurà de realitzar diferents activitats del procés de cerca d'ocupació, incloent la definició d'un objectiu professional i informació del perfil més demandat per al lloc en qüestió o la localització d'empreses del sector, al costat de tasques com apuntar-se a portals d'ocupació o Empreses de Treball Temporal, i una sessió final en la qual exposaran la informació obtinguda. L'objectiu és que els i les participants realitzen un procés de cerca d'ocupació el més real possible, i que al mateix temps coneguen els serveis i informació del CED.

  El desenvolupament de les diferents tasques ha sigut dissenyat des del Servei Integral d'Orientació del CED, i es desenvolupada en l'aula juntament amb el professorat del centre formatiu, la col·laboració del qual és molt important en aquest programa.

  Pujar