elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Festival Q-Art arranca amb els premis del Concurs d'Arts Plàstiques

El Festival Q-Art arranca amb els premis del Concurs d'Arts Plàstiques

  L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria de Cultura, que dirigeix Cristina Mora, va donar el tret d'eixida al Festival d'Arts de Quart de Poblet, Q-Art, 2018 amb el lliurament dels premis d'una de les tres convocatòries del certamen: El XLVII Concurs d'Arts Plàstiques, organitzat junt a l'Associació d'Amics de les Arts Plàstiques del municipi.

  Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, i Cristina Mora, regidora de Cultura, van estar presents durant la cita que va congregar a nombrosos amants de les arts plàstiques.

  En la secció de pintura, Andreu Alcaraz amb "Sara i Laura 24/05/1999" va aconseguir el premi entre les 42 obres presentades. Ximo Real va obtindre un esment per part del jurat gràcies a la seua obra "Horror Vacui".

  "El bocado de Adán", de Raquel Puchades, va ser l'obra guanyadora del premi en la secció d'escultura, en la qual "Sueños/Realidades", de Vicente Javier Ajenjo, va obtindre un esment.

  Finalment, en gravat, "La fantasmización de la imagen", de*Bye, va ser seleccionada com la millor obra per part del jurat del festival.

  L'exposició amb les obres premiades i seleccionades es pot visitar a la Casa de Cultura de Quart de Poblet fins al pròxim 28 de setembre.

  La següent cita de Q-Art es produeix demà, 14 de setembre, amb la presentació pública del projecte "Cómo pasar a la acción frente a una situación de impotencia", de BYE (Borja Moreno i Esteban Ferrer), guanyador del premi de Creació Artística Contemporània. Serà a partir de les 19.30 hores en el Espai de Creació Jove. L'obra s'exposarà durant tot el cap de setmana.

  Finalment, el Concurs d'Art Urbano es desenvoluparà el diumenge 16 de setembre al costat de la Biblioteca Municipal Enric Valor. "Futuro Ecológico", de Xolaka, "Re-cicle Vital", de Rosana Monrós, "Un nou color per al reciclatge", de David de Limón, i "No son recuerdos, son realidad", d'Alejandro Gambín, són les obres seleccionades pel jurat, que els seus creadors i creadores plasmaran en contenidors de vidre.

  Pujar