elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una empresa de València cerca 20 persones per a treballar

Una empresa de València cerca 20 persones per a treballar
  • Aquesta oferta d'ocupació et pot interessar i ací et comptem tots els detalls

Si estàs cercant ocupació en la zona de València, aquesta oferta de treball et pot interessar. I és que una empresa de Quart de Poblet està cercant 20 persones per a treballar.

Es tracta d'Elis, una empresa multiservicios líder a Europa i Sud-amèrica, que cerca operaris de producció en les seues instal·lacions situades en aquest municipi valencià. Aquesta mercantil està especialitzada en  aparells sanitaris, catifes, fonts d'aigua, vestuari professional i articles tèxtils. Actualment compta amb 400.000 col·laboradors i àmplia varietat de serveis en els sectors de neteja, imatge, higiene i medi ambient.

Quins llocs de treball ofereix?

L'oferta d'Elis, que cerca 20 empleats, és per als llocs d'alimentació i aprovisionament de les màquines; classificació i separació de peces, planxat i plegat; recolzar en les activitats d'embalatge; vigilància i comprovació de la qualitat del producte i càrrega de túnels de rentada i expedició.

Quin contracte ofereix l'empresa?

La mercantil ofereix un contracte inicial d'un mes, amb possibilitat de fix-discontinu, de jornada completa en horari de dilluns a dissabte, en torns rotatius i incorporació immediata.

Pujar