elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un concert d'aniversari irrepetible

Un concert d'aniversari irrepetible
  • L’Amistat fa 125 anys

MÉS FOTOS
Un concert d'aniversari irrepetible - (foto 2)
Un concert d'aniversari irrepetible - (foto 3)

Vibrant, emotiu i emocionant. Així fou el meravellós “Concert del 125 Aniversari” que va oferir la banda simfònica de l’Agrupació Musical l’Amistat el passat 2 de juliol a Quart de Poblet. Quatre antics directors - Francisco Melero, Teo Aparicio, Llorenç Mendoza i David Penadés -  , el director actual -  José Onofre Díez -, i els familiars dels exdirectors Vicent Morató, que no va poder assistir per motius de salut, i d’Esteban Esteve, mort el 2006, van participar en una vetllada irrepetible que va culminar amb la interpretació de “Luisa”, la polka que el mestre D. Esteban va dedicar a la seua dona, Luisa Bas, present en l’acte en companyia de la seua filla Susana.

L’energia desbordant de Melero, la sensibilitat d’Aparicio, l’elegància de Mendoza i la imaginació de Penadés van crear una atmosfera màgica que va culminar amb el sincer homenatge de José Onofre al seu mestre, Don Esteban.

En definitiva, una vetllada inefable que va emocionar els músics, socis i simpatitzants d’esta societat musical que enguany celebra el seu 125 aniversari.

Pujar