elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca Pública Municipal de Quart de Poblet compta ja amb una bústia de devolució de llibres

La Biblioteca Pública Municipal de Quart de Poblet compta ja amb una bústia de devolució de llibres

  La Biblioteca Pública Municipal Enric Valor ha iniciat hui, 1 d'abril, el servei de devolució de llibres a través d'una bústia situada en la seua entrada principal. D'aquesta manera, qualsevol persona pot retornar els exemplars que s'ha portat prestats depositant-los en la bústia, sempre que durant aqueix horari la biblioteca romanga tancada.

  Aquest nou servei pretén facilitar la devolució dels llibres prestats, d'una manera més còmoda i flexible, al mateix temps que es fomenta la lectura entre la ciutadania.

  La bústia és un servei exclusivament per a la devolució de llibres prestats per la Biblioteca Pública Municipal de Quart de Poblet. En ell solament es poden depositar llibres, quedant exclòs qualsevol tipus de format digital (CD, DVD), premsa, revistes, etc. L'exemplar ha de ser introduït pel llom per a evitar-li així desperfectes. Així mateix, els llibres que no càpien s'han de retornar en el mostrador de la biblioteca. Una vegada depositat el llibre, la devolució del préstec es farà efectiva pel personal bibliotecari en horari d'obertura.

  Aquesta actuació ha donat inici a la campanya estable del Mes del Llibre, que continuarà el pròxim 10 d'abril, dimecres, a les 18 hores amb un Taller de Creació de Titelles. Hi ha previstes, a més a més, dues sessions de contacontes: el 17 d'abril, a les 18 hores, amb Rebombori Cultural (edat recomanada 7 anys) i el dia 24, a les 12 hores i a les 16.30 hores, l'activitat On estan les científiques? amb el programa Ciutat Ciència (necessària inscripció prèvia i edat recomanada 8 anys).

  El Grup Literari La Platea celebrarà el recital “El llibre en la familia”, amb la col·laboració d'una coral infantil, i el 25 d'abril, a les 19 hores, s'impartirà la xarrada “e-Biblio: nocions bàsiques per a la lectura de llibres electrònics a través d'Internet”.

  Finalment, el 2 de maig, de 9.30 a 10.30 hores, es lliuraran els premis del I Concurs de Relats sobre la Discapacitat Intel·lectual, convocat pel Centre Ocupacional de Quart de Poblet.

  Aquesta última activitat es farà al Saló d'Actes de l'Ajuntament. La resta, a la Biblioteca.

  De l'1 al 30 d'abril, els punts d'interés puntual en la prestatgeria d'infantil es dediquen al 2 d'abril, Dia Internacional del Llibre Infantil, i els de la prestatgeria d'adults al 23 d'abril, Dia Mundial del Llibre.

  Pujar