elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Eva Zamora fa una crida a la ciutadania perquè es complisquen les mesures sanitàries

Eva Zamora fa una crida a la ciutadania perquè es complisquen les mesures sanitàries
  • Zamora ha demanat a la ciutadania que escalonen les visites al cementeri davant la festivitat de Tots Sants

Davant l'augment de casos de contagi per Covid-19 a la Comunitat Valenciana, i després de les noves mesures declarades per la Generalitat Valenciana, l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, ha fet una crida als veïns i veïnes del municipi perquè complisquen estrictament amb les mesures de seguretat i higièniques establides per a, entre tots, «frenar la propagació del virus». Però també ha demanat a la ciutadania que «reduïsca les eixides i les reunions socials, que és on més brots s'estan originant».

Així mateix, i davant un cap de setmana en el qual s'espera un major moviment de persones per la festivitat de Tots Sants, Zamora ha recomanat a la ciutadania «que escalonen les visites al cementeri, ja que s'ha establit un horari especial d'obertura que serà de 9.00 a 19.00 hores fins al 2 de novembre», i ha recordat les mesures que s'han establit al recinte:

- Limite d'estada màxima de 45 minuts.

- Ús obligatori de mascareta i neteja de mans amb gel hidroalcohòlic.

- Respectar les direccions a les zones senyalitzades.

- No estarà disponible l'ús d'elements com a poals o graneres. Per a utilitzar les escales, serà necessari sol·licitar-les al conserge.

Finalment, l'alcaldessa del municipi ha assenyalat que «encara que la incidència del virus a Alcàsser no és preocupant, no dubtarem a aplicar noves restriccions si fora necessari». «Demanem a tota la ciutadania la seua col·laboració perquè complint les mesures no només ens protegim, sinó que protegim als qui ens envolten», ha conclòs Zamora.

Pujar