elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Volta Ciclista a València reunirà a l'elit nacional i internacional

La Volta Ciclista a València reunirà a l'elit nacional i internacional
  • Esta sèptima edició se celebrarà del 7 al 10 de setembre i recorrerà les localitats de València, Riba-roja, Olocau, Náquera i Moncada

MÉS FOTOS
La Volta Ciclista a València reunirà a l'elit nacional i internacional - (foto 2)

València calfa pedals per a la Volta Ciclista a la Província de València-Trofeu Diputació que tindrà lloc entre el 7 i el 10 de setembre. Este dilluns la s'ha presentat esta sèptima edició que comptarà amb la participació de ciclistes nacionals i internacionals.

La volta, organitzada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, eixirà el 7 de setembre de la plaça d'Ajuntament de València en una primera etapa que acabarà a Riba-roja després de més de 140 quilòmetres de recorregut: "És una forma magnífica de mostrar la nostra terra ja que València està perfectament preparada per a realitzar este tipus d'events", ha afirmat la Diputada d'Esports, Isabel García, qui ha posat com a exemple la recent Volta Ciclista a Espanya que ha tingut dos etapes en el territori.

Per la seua banda, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) , Amadeo Olmos, ha destacat la participació dels "millors equips"d'Espanya en esta sèptima volta ciclista a la província. A més, la carrera comptarà amb equips internacionals vinguts de Japó, Portugal, França, Mònaco i Rússia. De la Comunitat Valenciana estan tots els equips ciclistes inscrits.

En la roda de premsa, que ha tingut lloc en la Diputació de València, han estat presents els alcaldes de les localitats per les quals passarà la volta. En total, quatre etapes que discorreran per Olocau, Náquera i Moncada, punt en què acabarà la quarta i última etapa. "És un orgull per a tots els alcaldes el poder participar en la carrera", ha ressaltat l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

Del tema de la seguretat també s'ha parlat en esta roda de premsa. El comandant de la Guàrdia Civil de Tràfic, José Manuel Oliver, ha explicat que s'els efectius garantiran la seguretat de la prova i ha demanat que els participants respecten totes les mesures establides.

Pujar