1 de desembre de 2020 1/12/20

Vinalesa organitza la V Setmana Inquieta

Vinalesa organitza la V Setmana Inquieta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vinalesa organitza la V Setmana Inquieta - (foto 2)

  Entre el 2 i l’11 de maig l’Ajuntament de Vinalesa oferirà diferents activitats al voltant de la ciència i del medi ambient a través de la celebració de la V Setmana Inquieta. La regidoria de Sostenibilitat del municipi consolida així aquesta iniciativa amb la qual es pretén despertar la curiositat de la ciutadania amb ponències i tallers de primer nivell.

  Dins la programació, destaca la xarrada a càrrec de la Doctora Anna Lluch, considerada com la millor oncòloga en l’àmbit estatal, que parlarà de la importància dels avanços en el diagnòstic del càncer de mama per a poder aplicar tractaments més adequats i personalitzats. Ferran Latorre, alpinista que ha coronat els 14 vuit mil, ens transmetrà la seua passió per les muntanyes i repassarà la seua trajectòria des de l’escalada esportiva fins a les expedicions a l’Himàlaia, passant per les escalades hivernals als Alps i per les aventures a l’Antàrtida.

  Enrique Lanuza, Doctor en Biologia, conversarà de forma distesa en el bar del Centre Cívic sobre la base neural del plaer i la seua connexió amb les drogues i el sexe, un col·loqui molt interessant per a la joventut i les famílies dels adolescents; i Pau Carazo, també Doctor en Biologia, realitzarà una xarrada a l’alumnat de secundària del col·legi Vedruna per a fomentar les vocacions científiques dels estudiants i les estudiantes.

  Durant tota la setmana es podrà visitar l’exposició “XX Científiques”, que ressalta algunes dones avançades a la seua època que han estat clau en la ciència i la tecnologia. També hi haurà un taller de compostatge comunitari als Horts d’Oci de Vinalesa, així com un testing de biodiversitat per a fotografiar i identificar els insectes que habiten en el nostre entorn.

  Més informació i tota la programació al web www.setmanainquieta5.webnode.es

  Pujar