elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDIS EN REAL I CARLET

VÍDEO | Desallotgen dos urbanitzacions per l'incendi forestal en Real (València)

Mitjans aeris i terrestres lluiten contra el foc en l'incendi de Carlet
Mitjans aeris i terrestres lluiten contra el foc en l'incendi de Carlet

  Dos incendis forestals s'han deslligat este dimarts en els municipis valencians de Carlet i Real, a poc més de 10 quilòmetres de distància l'u de l'altre.

  Nombrosos mitjans aeris i terrestres s'han mobilitzat fins a tots dos focs per a atallar-los com més prompte millor, en un dia en què s'estan registrant vent amb ratxes de fins a 40 km/h en estes zones.

  El de Real, pròxim a Montroi i Montserrat, s'ha originat a les 12.40 hores en la zona de Síscar, on treballen dos dotacions dels parcs de Chiva i Torrent, dos unitats dels bombers forestals de la Generalitat i altres quatre del Consorci Provincial.


  L'avanç de les flames en una zona amb nombrosos habitatges ha obligat els bombers a treballar en la seua protecció i procedir als desallotjaments de les urbanitzacions Serreta Alta i Serreta Baixa. Malgrat tot, els bombers afirmen que l'evolució és favorable a mitjan vesprada.


  Als mitjans terrestres s'han sumat fins a set mitjans aeris per a tractar d'atallar el foc, que s'ha estés per una àmplia zona.


  L'altre incendi, a Carlet, s'ha iniciat mitja hora abans prop del nucli urbà en una zona de vegetació i ha afectat també una pineda, i ha sigut donat per estabilitzat a primera hora de la vesprada.

  Allí han treballat durant el dia tres mitjans aeris, dos unitats de bombers forestals de la Generalitat i altres dos dotacions dels bombers del Consorci Provincial.


  A més, s'ha establit la situació 1 del Pla Especial d'Incendis per la proximitat de les flames a la gran quantitat d'habitatges disseminats que hi ha per la zona.

  MÉS FOTOS
  Incendio de Real (Foto: Heather Webster)
  VÍDEO | Desallotgen dos urbanitzacions per l'incendi forestal en Real (València) - (foto 3)
  VÍDEO | Desallotgen dos urbanitzacions per l'incendi forestal en Real (València) - (foto 4)
  VÍDEO | Desallotgen dos urbanitzacions per l'incendi forestal en Real (València) - (foto 5)
  VÍDEO | Desallotgen dos urbanitzacions per l'incendi forestal en Real (València) - (foto 6)
  Pujar