elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
COGIDAS EN MELIANA Y CALP

VÍDEO | Aparatosa agafada en els ‘bous al carrer’ de Meliana

VÍDEO | Aparatosa agafada en els ‘bous al carrer’ de Meliana
  • A Calp també s'ha produït una dura caiguda

Agost en temps de 'bous al carrer' en la Comunitat Valencina, amb festejos en cada barri i cada municipi.

Uns esdeveniments molt esperats per part de la població, però que també deixen contínues escenes de perill i tensió, com ha succeït a Meliana, on s'ha viscut una aparatosa agafada en el festeig del passat dissabte 5.

En un vídeo compartit ara en xarxes socials pel socialista David Calvo es pot comprovar com un aficionat és voltejat violentament per un dels astados durant els festejos, davant altres taurins que intenten apartar a l'animal amb escarafalls.

Afortunadament, malgrat l'espectacular de la rebolcada, l'home s'alça sobre el seu propi peu i aconsegueix eixir del recinte.

Segons han explicat des de la Comissió Taurina Dona’t Aire, que va aportar a l'astado ‘Buenasnoches’ de José Luis Pereda, l'aficionat s'està recuperant del contratemps.

En el vídeo compartit pel diputat, a més, també es pot observar una altra dura caiguda produït en les festes patronals de Calp de fa uns dies, on un aficionat va caure des d'una considerable altura després de ser envestit per un bou a la part alta de les
escales.

No són les úniques agafades que ha deixat la setmana, ja que a Castalla també ha sigut envestit un mosso durant un tancament i a Onda s'ha produït un esglai després d'una desencaixonada.

Pujar