elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció

Aplaudiments i emoció amb el recorregut sorpresa de la Mare de Déu pels pobles de València
Aplaudiments i emoció amb el recorregut sorpresa de la Mare de Déu pels pobles de València
  • El ja famós 'Maremòvil' ha recorregut localitats com Pinedo, el Saler, el Palmar, el Perelló, Sueca, Fortaleny, Riola, Corbera, Llaurí o Sollana

La imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats ha iniciat este dilluns un recorregut de cinc dies per poblacions de l'àrea metropolitana de València, en una iniciativa que pretén apropar la imatge de la Patrona als seus fidels en aquest temps de dificultat per la pandèmia, com ja es va desenvolupar el passat mes de març per les carrer de València capital.

El recorregut, que s'està realitzant sense parades, i sense conèixer l'itinerari, tindrà lloc fins aquest divendres 7 de maig, dies previs a la festa de la Mare de Déu, el proper cap de setmana 8 i 9 de maig.

Així, al llarg d'aquest matí, el "Maremóvil" ha recorregut la Punta, Pinedo, El Saler, el Palmar, el Perellonet i el Perelló, Sueca, Fortaleny, Riola, Benicull, Polinyà de Xúquer, Corbera, Llaurí i Sollana i ha continuat el seu trajecte aquesta vesprada per altres poblacions.

La imatge pelegrina, que llueix un mantell de seda natural verd clar, amb tons blancs i daurats, donat per una Fallera Major de València per al Besamans de 2012, ha estat rebuda amb sorpresa i devoció per nombrosos veïns d'aquestes localitats i pedanies.

Els fidels han agraït la seua presència llançant-li petons i aplaudiments, fins i tot en molts trajectes ixint al seu pas al carrer amb paraigües a causa de la pluja i apuntant-se a les seues balconades, ixint de casa, del bar, de la farmàcia o del supermercat on es trobaven.

El "Maremóvil" ha passat per davant d'esglésies i parròquies, d'Ajuntaments i centres de salut, ha travessat carrers estrets pel centre històric de les poblacions, i vies rurals entre camps i tarongers. Així, ha passat per davant de la parròquia Nen Jesús de l'Hort del Palmar. També en un dels carrers estrets a Riola, de doble sentit, s'ha creuat amb un tractor que es disposava a emprendre la seua jornada laboral, i també ha sorprès un grup de ciclistes a la mateixa carretera.

Igualment, com ja va fer al març pels carrers de València, el vehicle està realitzant el seu recorregut amb música, en aquesta ocasió amb música variada vinculada a la Mare de Déu- que sona pels altaveus.

MÉS FOTOS
La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció - (foto 2)
La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció - (foto 3)
La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció - (foto 4)
La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció - (foto 5)
La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció - (foto 6)
La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció - (foto 7)
La Verge dels Desemparats recorre els pobles de València entre crits de joia i emoció - (foto 8)
Pujar