elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Toni Cantó serà professor de comunicació per a dirigents del PP a València

Toni Cantó serà professor de comunicació per a dirigents del PP a València
  MÉS FOTOS
  Toni Cantó serà professor de comunicació per a dirigents del PP a València - (foto 2)

  L'ex exdirigent de Ciutadans i ara director de l'Oficina de l'Espanyol a Madrid, Toni Cantó, serà professor de comunicació per als dirigents del PP a la província de València. Així ho ha anunciat el president provincial del PP de València, Vicente Mompó, que ha inaugurat els cursos de formació per a càrrecs públics i de el partit com ara alcaldes, portaveus, regidors, diputats i presidents locals que contribuiran a començar la "compte enrere perquè el PP torne a liderar la província".

  El PP provincial recupera així la figura de Toni Cantó i ho fa per donar formació en clau de comunicació. Vicente Mompó ha indicat que "el nostre repte és arribar en les millors condicions i el millor preparats possible per quan s'obriga el cicle electoral d'ací a uns mesos". Amb aquests cursos formatius es vol abastar 360º d'instrucció per a l'acció política que es desenvoluparà al llarg del present curs.

  El pla està compost per sis àrees de treball que tindran al front diferents coordinadors. Seran ells els que vagen anunciant pròximament el calendari de sessions de cadascuna de les disciplines escollides.

  El president provincial ha explicat que "en primer lloc busquem les disciplines en què volíem millorar la competència i preparació dels nostres càrrecs" i una vegada que el vicesecretari de Formació, Marcial Díaz, va completar aquesta tasca "ens centrem en elegir les persones que ens ajudarien a dissenyar les ponències".

  Pujar