elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Tomaca del Perelló serà el protagonista dels supermercats d'El Corte Inglés les pròximes setmanes

La Tomaca del Perelló serà el protagonista dels supermercats d'El Corte Inglés les pròximes setmanes
  • Esta acció es realitza a través de la campanya “Sabors de Temporada Km 0”, que promociona i enaltix el producte en els seus establiments

La Tomaca del Perelló serà el protagonista les pròximes setmanes en El Corte Inglés, gràcies a la campanya “Sabors de Temporada Km 0”, que promociona a través d'una recepta, un producte de proximitat en plena temporada elaborat per un xef de prestigi. A més, s'enaltirà este producte de la gastronomia valenciana en els diferents punts de venda.

Així ho han presentat este dijous el regidor de Turisme del Perelló, Joaquín Collado; el director regional de Comunicació, Sostenibilitat i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés, Pau Pérez; el director general d'Unipro, Pablo Simeón; el xef del restaurant  Flama, Eduardo Espejo i Fernanda Buainain de Cellers Hispà Suïssos, en l'acte d'inici de la campanya, que ha tingut lloc en el GastroMercat de Colón. 

Durant la presentació, el xef del restaurant  Flama, Eduardo Espejo, ha realitzat un showcooking del plat "Ceviche de Tomaca del Perelló i Clòtxina valenciana” que han pogut degustar els assistents, maridado amb el vi albariño Casa Julia de Cellers Hispà Suïssos.


D'esta manera, Sabors de Temporada Km 0 El Corte Inglés, que es duu a terme amb la col·laboració de l'agenda gastronòmica Inboga, enaltix el producte estrela de la gastronomia del Perelló. A més, tots els supermercats d'El Corte Inglés en la Comunitat Valenciana posaran a la venda este producte, així com en les cafeteries de tots els centres i en el GastroMercat de Colón i Alacant.

Tal com ha destacat en la presentació Pau Pérez, “és un orgull per a nosaltres tindre a la Tomaca del Perelló entre els nostres productes estrela de Sabors de Temporada, productes que volem posar en valor, defendre'ls, ajudar-los a pujar i tindre'ls en els nostres establiments”. A més, ha avançat que el pròxim producte estrela d'El Corte Inglés serà la tomaca de Mutxamel.

Per part seua, Pablo Simeón ha explicat que el primer valor de la Tomaca del Perelló és el cooperativisme, de quasi 75 anys, “la qual cosa el convertix en un producte molt artesanal”. A més, ha puntualitzat que són quatre els factors que ho fan diferents a la resta de tomaques: l'arena, “atés que abans El Perelló era duna i això fa que l'arena siga molt fina”; l'aigua, “ja que són aigües salines i és el que li dona al producte el punt d'acidesa”; els 74 anys d'experiència dels agricultors, i finalment, la temporada, “a causa de les hores de sol que necessita la plantació”.

A més, el director general de Unipro ha afirmat que la Tomaca del Perelló és “pràcticament ecològic, ja que des de fa nou anys l'estratègia de control de plagues és totalment ecològica”.

Cooperativa valenciana Unió Protectora del Perelló

Des de 1950 La Cooperativa del Perelló ha estat cultivant de manera tradicional, sostenible i de manera artesanal. Situat dins del parc natural de L'Albufera prop de la ciutat de València. Compta amb una àmplia gamma de productes mediterranis i orientals, reconeguts en tots els mercats europeus per la seua alta qualitat, la qual cosa els posiciona com a líders en la producció artesana i distribució d'este sector, amb més de 70 anys d'experiència sota la marca de UNIPRO.


MÉS FOTOS
La Tomaca del Perelló serà el protagonista dels supermercats d'El Corte Inglés les pròximes setmanes - (foto 2)
La Tomaca del Perelló serà el protagonista dels supermercats d'El Corte Inglés les pròximes setmanes - (foto 3)
La Tomaca del Perelló serà el protagonista dels supermercats d'El Corte Inglés les pròximes setmanes - (foto 4)
Pujar