elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Talls de carreteres en l'A-7 per obres: Estes seran les hores i trams afectats

Talls de carreteres en l'A-7 per obres: Estes seran les hores i trams afectats

  L'autovia del Mediterrani (A-7) registrarà talls de carretera almenys fins a juliol per les obres en la zona del by-pass de València.

  Així, durant la nit la carretera quedarà tallada des de la zona de Bétera i fins prop del polígon Font del Pitxer de Paterna.

  El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible està executant les obres de rehabilitació superficial del ferm de l'autovia A-7, en el tram comprés entre els quilòmetres 314 i 325, a l'altura de l'àrea metropolitana de València.


  Per això, i per a garantir la seguretat dels treballadors i usuaris, es produirà el tall de l'autovia A-7 al trànsit sentit Alacant entre els km 320 i 328,30, a partir de les 21.30 i fins a les 6.00 hores de cada dia de diumenge a dijous, previsiblement fins a finals de juliol.

  Per a assegurar la fluïdesa del trànsit durant les afectacions, s'habilitaran els següents itineraris alternatius, degudament senyalitzats, amb destinació cap a Alacant:

  • Itinerari alternatiu 1: A través de les carreteres CV-310 – CV-31 – CV-365 – V-30, per la zona de Rocafort-Godella-Burjassot.
  • Itinerari alternatiu 2: A través de les carreteres CV-35 – CV-365 – V-30, per la Coma i Paterna.
  Pujar