elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Simat de la Valldigna posa punt i final a les Festes 2017

  Simat de la Valldigna ha posat el punt i final a les festes 2017. Han estat quatre dies plenes de diversió i on tots els públics han pogut gaudir d'unes festes pensades per a tots el veïns i veïnes de la localitat.

  La germanor entre veïns i veïnes de Simat com dels pobles dels voltants es va fer palés durant tots els dies de celebració. Les ganes de festa va invadir els carrers del municipi, tot gràcies a les diferents activitats programades des del consistori simater. Com els darrers anys, els jocs d'aigua van ser una de les activitats on més gent va participar, sobretot els més menuts. A més, els bous al carrer van comptar amb gran assistència per part dels simaters i simateres, atès que esta activitat és una de les més esperades per la gran majoria dels veïns i veïnes de Simat. Però també, un dels actes més esperats per la gent jove del municipi són les revetlles. Es comptà amb tres grups de música diferent, i totes les revetlles van transcórrer sense cap tipus d'altercat.

  Almudena Donet, regidora de Festes ha assenyalat que "estes festes han estat marcades per una gran participació en totes les activitats programades. Simat s'ha impregnat de música, pólvora i també cultura i a més, espere que totes les simateres i tots els simaters hagen gaudit d'unes festes preparades amb molta il·lusió", ha remarcat Donet.

  També, des del consistori han volgut agrair els serveis de neteja per la rapidesa en totes les actuacions i de mantindre Simat sempre net.

  A més, s'està treballant ja per a les pròximes festes, perquè siguen igual o millors que estes que acaben de finalitzar.

  Pujar