27 de novembre de 2020 27/11/20

Serra cus mascaretes pers als xiquets

Serra cus mascaretes pers als xiquets - (foto 1)
  • L'Ajuntament proporcionarà a cada xiquet un diploma per la seua bona conducta

MÉS FOTOS
Serra cus mascaretes pers als xiquets - (foto 2)

L'Ajuntament de Serra distribuirà les mascaretes higièniques per als més xicotets esta setmana. El consistori s'ha posat a treballar per coordinar el grup de dones voluntàries per cosir màscares des de casa i per a tota la població. D'aquesta manera, els menors d'edat tindran una mascareta i podran dur-les quan isquen als carrers a partir de la setmana que ve quan el govern relaxe les mesures de confinament decrets pel Covid19.

Les mascaretes s’estan cosint des de casa amb teles de colors per fer la situació més alegre. Les dones coordinades per Yolanda Garay les estan cosint de diferents dimensions segons l'edat.

Les mascaretes es duran a les llars directament. Juntament amb la mascareta se'ls lliurarà un diploma per haver-se quedat a casa i haver superat la primera fase de l’estat d'alarma i quarantena amb molt bon comportament i actitud ", afirma l'alcaldessa, Alicia Tusón. També se'ls donarà un ou de xocolate. S'accedeix al kit de regal serà per a tots els xiquets i xiquetes de fins a 12 anys.

"Estos dies no ens podem oblidar dels xiquets confinats a la casa, sense poder eixir. De les seues famílies. Els xiquets ens estan donant una lliçó enorme. S’estan comportant com a campions, també són veritables herois " diu l’alcaldessa que afegeix "agraisc profundament a estes dones la feina que estan fent des de casa. Mai no podrem estar prou agraïts. " L'Ajuntament de Serra ha coordinat estes dones que han elaborat 3000 mascaretes que van començar a distribuir-se entre veïns de més de 65 anys d'edat i col·lectius vulnerables a través del servei l'Ajuntament amb tu, una línia telefònica que treballa de dilluns a diumenge i que atén a les necessitats de la gent gran des de l'inici de la crisi, i que després es va extendre a tota la població.

Pujar