8 de desembre de 2019 8/12/19

S’apropa l’obertura del segon període de matrícula per a Unisocietat

  • El curs començarà al mes d’octubre i comptarà amb lliçons que es portaran a terme els dijous de 10 a 13:20 hores. Totes elles estaran complementades per un cicle de conferències de temàtica variada

El proper dilluns 2 de setembre s’obri el període d’inscripció per a Unisocietat 2019-2020, el programa d’Universitat i Societat a l’Eliana impartit pel professorat de la Universitat de València.

La inscripció estarà oberta fins el 27 de setembre al Centre de Formació de Persones Adultes (Av. del Parc, 3) per a tots aquells majors de 30 anys que vuiguen continuar formant-se en l’àmbit acadèmic.

La documentació necessària per a formalitzar la matrícula serà:

  • Fotografia grandària carnet
  • Fotocopia del DNI
  • Número de compte corrent

Unisocietat té un itinerari de formació de 360 hores, distribuïdes en 3 cursos de 120 hores cadascun. Els cursos es distribueixen en 2 quadrimestres i en cadascun d’ells s’imparteixen dues assignatures troncals, sempre els dijous de 10 a 13:20 hores. A més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada.

El programa permet als alumnes obtenir un certificat universitari i té un import per curs de 22,88 euros al mes que s’abona en dos pagaments de 91,5 euros per quadrimestre.

El curs, que iniciarà en octubre i que no requereix tenir estudis previs, té com a objectiu ampliar els coneixements dels adults, estimular el debat i l’intercanvi d’informació per a desenvolupar un aprenentatge mutu.

Per a més informació, es poden dirigir al telèfon 96 275 80 30; al correu electrònic unisocietat@leliana.es o a les webs www.leliana.es  y http://projeccio.uv.es.

ocultar
S’apropa l’obertura del segon període de matrícula per a Unisocietat
Pujar