elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ròtova acomiada ‘Espanta la por’ 2019 amb somriures i experiències divertides

Ròtova acomiada ‘Espanta la por’ 2019 amb somriures i experiències divertides
  MÉS FOTOS
  Ròtova acomiada ‘Espanta la por’ 2019 amb somriures i experiències divertides - (foto 2)
  Ròtova acomiada ‘Espanta la por’ 2019 amb somriures i experiències divertides - (foto 3)
  Ròtova acomiada ‘Espanta la por’ 2019 amb somriures i experiències divertides - (foto 4)
  Ròtova acomiada ‘Espanta la por’ 2019 amb somriures i experiències divertides - (foto 5)

  El passat dilluns 28 d’octubre es va celebrar a Ròtova l’inici de la campanya ‘Espanta la por’ 2019, una iniciativa del Museu Valencià d’Etnologia, amb el suport de la Diputació de València. Des de les regidories de Criança, Formació i Educació Integral i de Cultura es va organitzar un esdeveniment pensat per a totes i tots, amb la presència dels monstres valencians.

  El dilluns, 28 d’octubre, les xiquetes i xiquets van tindre un taller de creació de la disfressa del monstre valencià ‘La Quarantamaula’ al Centre Social. Tota una experiencia divertida i creativa.

  El dijous, 31 d’octubre, se realitzà un contacontes a la Plaça Major amb el llibre ‘La Maria no té por’ per a les xiquetes i xiquets. La nit es va tancar amb una cercavila de disfresses per el poble amb mostres i disfresses de tot tipus.

  Finalment, el dimecres 6 de novembre, ‘Espanta la por’ es va acomiadar amb un joc de taula molt divertit per a les xiquetes i xiquets.

  L’Ajuntament de Ròtova i tot el seu equip agraeix al veïnat de Ròtova per la seua participació. També agraeix al Museu Valencià d’Etnologia i a la Diputació de València per ajudar a fer-ho possible. Gràcies per un any més de diversió, tradició i monstres valencians.

  Pujar