elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rocafort es prepara per a celebrar un nadal pensades per a tota la família

Rocafort es prepara per a celebrar un nadal pensades per a tota la família
  MÉS FOTOS
  Rocafort es prepara per a celebrar un nadal pensades per a tota la família - (foto 2)
  Rocafort es prepara per a celebrar un nadal pensades per a tota la família - (foto 3)

  Amb l'arribada del mes de desembre són molts els municipis que se sumen a la programació d'activitats nadalenques, i Rocafort no anava a ser menys. Per a aquestes festes 2018-2019 l'Ajuntament ha elaborat una sèrie d'activitats dirigides a tots els públics perquè tots els seus veïns es contagien de l'esperit nadalenc. 

  “L'objectiu de la programació d'enguany és oferir un programa d'activitats que tinga en compte a totes les edats i famílies, però sempre centrant-nos una mica més en els xiquets i xiquetes” assenyala l'alcalde de Rocafort, Víctor Jiménez en declaracions a elperiodic.com.

  És per açò, que trobem activitats per a tots els gustos: des de la visita de les seues majestats els Reis Mags i de Papa Noel, fins a un mercat nadalenc passant per la ja popular Sant Silvestre. “Hem invertit més que mai en la il·luminació nadalenca, i anem a fer una cavalcada per a rebre a les seues majestats com es mereixen” destaca.

  La visita de Papa Noel aquesta prevista per al dia 22 de desembre en la Plaça d'Espanya des de les 10 i fins a les 14 hores. Mentre que els Reis Mags arribaran a Rocafort el dia 5 de gener en una cavalcada que eixirà des de la Calle Dr. José López Blat. 

  A més, una novetat respecte a anys anteriors és la celebració d'un Taller de Youtubers en la Casa de la Cultura amb el qual se cerca “acostar als pares i a les mares la realitat en la qual es mouen els seus fills en les xarxes socials”. L'objectiu d'aquesta jornada, que tindrà lloc el dia 27 de desembre és “trencar tabús i posar en valor el fet que estiguem connectats d'aqueix manera”, tal com assenyala l'alcalde.

  Per als més xicotets també s'ha organitzat la funció de teatre Kiti Kraft el dia 3 de gener a les 18 hores en la Casa de la Cultura. Es tracta d'un espectacle en el qual es farà un recorregut emotiu per la vida i tots els seus sentiments. 

  XVIII Sant Silvestre

   La popular carrera de disfresses també tindrà el seu espai aquest nadal a Rocafort. La cita serà el pròxim dia 28 de desembre i s'espera que acudisca una gran afluència de gent.

  “És un gran atractiu per als corredors i cada any s'acosten milers de persones per a gaudir-la” afirma Víctor Jiménez. I és que, es tracta de la XVIII edició d'aquesta carrera que se celebra en el municipi.

   Enguany s'han plantejat dues carreres consecutives: una dirigida als més xicotets i una altra per als més majors. La primera tindrà lloc a les 18 hores amb eixida des de la Plaça Major, i la segona a partir de les 20 hores amb eixida des de la mateixa plaça. La temàtica triada per a enguany és el popular personatge de videojocs, Mario Bros.

  Mercats i concerts

  Un nadal són menys nadalenques sense els seus tradicionals mercats i concerts, per la qual cosa no podien faltar en l'agenda d'enguany. L'Ajuntament ha organitzat, de manera conjunta amb diferents associacions, una sèrie de concerts i mercats ambulants que t'expliquem a continuació:

  En primer lloc, el divendres 14 de desembre se celebrarà el concert de la Coral Polifònica Rocafort en benefici a la Asociacion Espanyola Contra el Càncer. La cita tindrà lloc a les 20 hores en Parròquia de Sant Sebastià Rocafort. 

  A més, hi haurà un segon concert el dia 22 en la Casa de la Cultura aquesta vegada a càrrec de l'Agrupació Musical de Rocafort i en benefici de l'Associació de Febre Mediterrània Familiar.

  En el que a mercats nadalencs i rastres es refereix, s'instal·larà un en el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, en el Parc de la Llum a partir de les 9 del matí.

  Pujar