24 de novembre de 2020 24/11/20

19 relats competiran pel Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

19 relats competiran pel Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida - (foto 1)
  • El guanyador s’anunciarà aquest divendres en una gala que se celebrarà en Alfarrasí

  • Amb aquest any es compleixen 25 edicions d’aquest premi organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Un total de 19 participants lluitaran per portar-se el 25 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. La persona guanyadora serà anunciada el pròxim divendres dia 21, en una gala que es durà a terme a l’escenari de la piscina d’Alfarrasí, a partir de les 21:30 hores.

A més dels escriptors dels 19 relats, aquest acte comptarà amb la presència i la participació de Vicent Gomar, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida; Fede Vidal, conseller de Cultura a la Mancomunitat i alcalde d’Alfarrasí; Josep Gregori, d’Edicions Bromera; i Vicent Moreno, subdirector de Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria de Cultura.

Fede Vidal explicava que “la gala del divendres serà una nit màgica, on gaudirem de la literatura i en la qual també ens acompanyarà la música d’Ad Libitum” i incidia que després de 25 edicions, “el Premi de Literatura Eròtica s’ha convertit en una de les cites imprescindibles del món cultural a la Vall d’Albaida”. Per això, Vidal convidava a tota la ciutadania de la comarca a acudir a aquest acte “tan enriquidor i tan nostre”.

Cal recordar, que la persona guanyadora rebrà un premi dotat de 4.000 euros i l’edició de l’obra en Bromera, editorial col·laboradora.

D’altra banda, el jurat que està deliberant el relat guanyador està format per Mariló Álvarez d’Edicions Bromera; Pilar Ferrero, de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià; Josep Palomero, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; Carmen Amoraga, Directora General de Cultura; Josep Tomás Soler, per delegació del president de la Mancomunitat de Municipis, i de forma especial, per commemorar les 25 edicions, Vicent Moreno, qui també va ser president de la Mancomunitat durant la primera edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida.

Pujar