14 de novembre de 2019 14/11/19

Cs promet un pacte d'Estat contra la despoblació que garantisca, entre altres, beneficis fiscals i econòmics

Cs promet un pacte d'Estat contra la despoblació que garantisca, entre altres, beneficis fiscals i econòmics - (foto 1)
  • Muñoz, en la seua visita a Caudete de las Fuentes: “Aquest poble i molts altres de la Comunitat Valenciana necessiten suport per a no ser l'Espanya buidada”

MÉS FOTOS
Cs promet un pacte d'Estat contra la despoblació que garantisca, entre altres, beneficis fiscals i econòmics - (foto 2)
Cs promet un pacte d'Estat contra la despoblació que garantisca, entre altres, beneficis fiscals i econòmics - (foto 3)
Cs promet un pacte d'Estat contra la despoblació que garantisca, entre altres, beneficis fiscals i econòmics - (foto 4)

La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés per València, María Muñoz, ha promés “un pacte d'Estat contra la despoblació que garantisca, entre altres, beneficis fiscals i econòmics”. “És necessari que aquest poble i molts altres de la Comunitat Valenciana tinguen tot el suport de les institucions per a no ser l'Espanya buidada”, ha assegurat en la seua visita al municipi de la comarca de Requena-Utiel juntament amb el núm. 2 de la llista al Congrés per València, Vicente Ten; el síndic de Cs en Les Corts, Toni Cantó i altres càrrecs del partit taronja.

Per això, ha concretat, “els autònoms que es donen d'alta en municipis de menys de 5.000 habitants tindran dret una quota superreduïda de 30 € durant 2 anys; a més, aprovarem una deducció en l'IRPF de fins al 60%, una bonificació en l'Impost de Societats de fins al 60% i una bonificació en la cotització a la Seguretat Social de fins al 40%, entre altres rebaixes fiscals, així com un pla de xoc contra la bretxa digital i altres mesures per a generar oportunitats”.

Per part seua, Toni Cantó, ha defensat que “amb les mesures que Cs proposa, Caudete de las Fuentes ho tindria més fàcil per a frenar la despoblació”. “Un problema que pateix tota la comarca”, ha subratllat, al mateix temps que ha aplaudit “el treball de l'alcaldessa de Caudete, de Cs, Vanesa López Guijarro, qui ha promogut la indústria de plagues biològiques per a generar treball i reactivar l'economia”.

ocultar
Cs promet un pacte d'Estat contra la despoblació que garantisca, entre altres, beneficis fiscals i econòmics
Pujar